Livstecken

Hej alla läsare,

Vi lever fortfarande, oroa er inte, men det har varit mycket på gång den senaste tiden och bloggen har blivit lidande på grund av detta, och för detta ber vi om ursäkt. Vi har dock fortsatt att arbeta på lajvet, och om vi har mycket att visa er under de kommande månaderna!

Vad har hänt?

Vad har vi då haft för oss sedan ni sist hörde ifrån oss? Vi befinner oss i en fas av preproduktion, där vi skriver story, designar ritningar och tekniska skisser, designar instrumenten och alla system och inredning som ni deltagare kommer att mötas med när ni deltar i spelen som kommer hållas i rymdskeppet. Vi har under denna tid producerat ett stort antal sidor text och ett stort antal skisser, ritningar och designbilder, som kommer att presenteras för er på olika vis på denna blogg i den nära förestående framtiden, i takt med att de blir färdigställda och slutgiltiga.

Bloggens framtid

Den här bloggen kommer också att från och med nu byta lite tema, på det vis att den nu kommer att inbegripa inte bara de tekniska och konstruktionsintressanta delarna av projektet, utan även saker som rör lajven, spelvärlden och storyrelaterade delar kommer att finnas med här. Horisont är ett lajvprojekt, för vilket vi konstruerar ett rymdskepp, och kommer därför att betraktas så även i denna blogg. I och med detta kommer det att dyka upp en text om Horisonts spelvärld och ansatser inom den närmaste veckan, och därefter kommer det att rulla på med tekniska och lajvmässiga uppdateringar om vartannat i en blandning framöver.

Vi har tyvärr idag ingenting konkret att visa er, då en stor mängd saker just nu är i slutfaserna av färdigställande, så var så säkra på att en hel del smaskigt kommer att dyka upp inom de närmaste veckorna, så håll utkik här efter det; ni kommer inte bli besvikna!

Advertisements

~ by immersionisterna on June 7, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: