Design, Interaktion och Teknik att vänta framöver

Just nu

Vi har den senaste veckan fokuserat på marknadsföring och projektadministration, och frukten av detta arbete kommer att komma upp på bloggen i helgen, i form av en One-Pager, som fungerar som en slags flyer eller reklamblad för projektet, som kommer att skickas runt och tryckas upp för att sätta i handen på folk för att intressera dem för projektet. En designer sitter i nuläget tillsammans med oss och finslipar designen och layouten på detta dokument, och det ser otroligt bra ut såhär långt!

Interaktionskoncept imorgon.

I övrigt så har vi nu börjat formulera och strukturera upp den faktiska interaktion som deltagare på de spel som kommer utspela sig i vårt skepp kommer att mötas av och interagera med; vilka system, skärmar, spakar, reglage och instrument som kommer användas för att kontrollera skeppet och hennes funktioner. Ett koncept för detta kommer att komma upp imorgon kväll, så håll utkik i bloggen efter det!

Teknik i nästa vecka

Vi har under föregående vecka haft möte med och fått enormt stort stöd av Staffan Rosenberg, som tillsammans med andra teknik-kunniga börjat skissa på system och program som vi kommer att använda framöver. Förhoppningen är att kunna beskriva och berätta mer om detta allt eftersom det utvecklar sig under den kommande tiden, och i nästa vecka så är ett blogginlägg om detta att vänta.

Advertisements

~ by immersionisterna on March 25, 2011.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: